Oj Oj Oj

Det var visst inte igår jag skrev här!
Nyåret var helt fantastiskt kul!
Var på kryssning med Gitte och hennes kompisar och det var sååå välbehövligt att äntligen få släppa loss lite, åka iväg och träffa lite nytt folk, dricka goda drinkar och dansa till tidig morgon <3 jag kände mig som en ny människa, det har inte avtagit än ;)
När Jimmy försvann ur mitt liv insåg jag efter min otroligt mogna hämndaktion att jag borde ta mig tid att njuta av singellivets fördelar i stället för att fokusera på det negativa. Det blir bara fel när man hela tiden "söker" den rätta, tills sist har man sänkt alla sina krav och tar vad man kommer över, det handlar helt plötsligt om bekräftelse efter alla misslyckade försök... Och det känns bara onödigt.
Ett tag har jag dock funderat på vart mina känslor rymt iväg egentligen?
Har jag inget som hellst samvete kvar... Men det har jag insett nu att det är inte jag som blivit så avtrubbad som jag trott utan det har naturligt blivit så... Jag får inte känslor till höger och vänster längre och jag letar ingen speciell... Antar att jag inte lägger märke till egenskaper jag gillar o sånt när det faktiskt kvittar mig om jag träffar människan igen. Känslorna som är varma i mig nu är för mina vänner och för Rasmus (Stinas son) och jag bryr mig om vad som är bäst för mig, ska se till att storhandla och börja laga lite mat så jag orkar med vardagen lite bättre och gå lite mer, blir lättare att ta tag i när man har aktiva Stina här ;)


RSS 2.0