bulleri bulleri bock!

Idag tänkte jag uppdatera världen
om vad jag har haft för mig dom senaste veckorna.
Som dom flesta vet har jag ju då JOBBAT en hel del,
halvt ihjäl mig har det känts som vissa stunder.
Sen tog det ju slut med Mange mitt i allt ihop
och jag har varit tvungen att stressa dom få lediga
dagar jag haft för att göra i ordning lägenheten.

Min underbara pappa har fått offra åtskilliga
dagar av sin semester för att hjälpa mig

Och efter en hel del slit men som ändå varit kul
så fick vi äntligen färdigt med lägenheten och
flyttade in min nya drömsoffa.
Jag sålde resepresentkort, min nuvarande soffa
och en badrumshylla plus la till lite själv utav mina
sommarpengar men det var det värt kan jag lova
för den bor jag i nu <3

Den ser nästan svart-grå ut på bilden men den är mörkbrun.

Annat kul som har hänt?
ja jag har gått tillbaks till det mediala lite
och det gillar jag!
Jag har skaffat en tarot-kortlek,
köpt kristaller, varit på min första seans
och fått veta att jag har en guide som följer mig <3
mamma fick en hälsning från Dante (en häst)
och sen har jag köpt mig en bok om mitt stjärntecken
som jag håller på o läser när jag orkar och har tid.

Första gången jag använde denna tarot-kortlek
blev jag ombedd att ställa den en fråga,
tänka frågan i mitt huvud, blanda leken,
knacka en gång och vända upp det översta kortet.
Jag fick detta kort.
Och frågan jag ställde?;
Kommer jag att trivas med att bo i rejmyre...
Efter detta kort beställde jag en egen lek,
ingen tvekan om saken,
jag tror!

Anyway
Jag längtar till sommarjobbet slutar den 15 augusti
då ska jag åka till Vimmerby en vecka och hälsa på
Stina o lillRazz <3 
och efter det blir det Kalmar en vecka och hälsa på Gitte.
Jag är fan värd två veckors semester efter det här!

Nu ska jag ut på min balkong och ta en rök,
sen är det bedtime för mig för jag ska jobba
dubbelpass i morgon.

Good Night


Stuck in the moment

You and I, both know it can't work It's all fun and games 'Til someone gets hurt. And I don't, I won't let that be you. I wish we had another time. I wish we had another place. But everything we have is stuck in the moment.


Väntan på nystart.

Den senaste tiden har varit föjävlig rent ut sagt! Men vad har jag haft för val? Jag måste ju kunna jobba för att få pengar så jag kan flytta till mitt eget. Dom senaste dagarna har jag spenderat i Finspång och det har varit otroligt skönt att få komma iväg lite. Jag har mestadels varit med Filla och Vilda och fått lära mig mycket nya saker... Saker jag aldrig trodde jag skulle komma tillbaks till men som nu känns helt rätt och det tvivlar jag inte på längre. Jag känner att jag kan lita på mig själv och mitt omdöme mer än vad jag gjorde förr. Jag är på väg att hitta kärnan till mig! Precis så känns det. Så även om det här är slutet mellan mig och Mange så är det okej för det är med mig själv jag behöver vara med mest och han behöver nog det samma. Tråkigt nog har jag fått tigga och be att få stanna ett tag till, men jag vill inte stanna! Inte ett dugg mer än vad han vill ha mig där. Får se det som att det är en kort kort tid, en jobbig frustrerande kort kort tid... Är dock otroligt tacksam att han gått med på det. Nästa vecka får jag nyckeln till nya lägenheten :) sen är det bara att slipa o spackla och tapetsera så jävla fort det går. Har hittat min drömsoffa nu, den fanns kvar, bara en och i rätt färg till sänkt pris så nu gör jag allt i min makt att kunna köpa den! Lagt ut mina resia presentkort på tradera, soffa, bokhylla, stereo, badrumshylla, hatthylla på blocket så nu fan ska det gå!!! Ingenting är omöjligt, inte minst med lite tro hopp och hjälp :)


Saknad!

img_1098 (MMS)

Det vackraste jag någonsin haft. Saknar dig snuttan! <3


Finns det något annat än jobb?!!

Nu har jag snart jobbat klart mina 11 dagar i streck och ledigheten är välbehövlig!!! Fast i jämförelse med att vara hemma känns det många gånger som en fristad. Jag är inte i vägen, jag är för det mesta omtyckt och jag blir visad respekt. Längtar jättemycket tills jag får mitt egna även om det bara är en liten etta så kommer jag få vara själv när jag vill och behöver och ingen kan säga att jag ska dra därifrån, jag är en lugn hyresgäst och jag förändrar gärna min bostad till det bättre. Jag har hållt på och kollat soffor på blocket vill ha en stor vräkig amerikansk modell med jättebred sittyta man ska kunna ligga två på längden bredvid varandra DÅ är jag nöjd! eller den måste ju vara mjuk också så klart ;) sen har jag kollat väggdekorationer och kakeldekorationer men till min stora besvikelse hade jag ju inget kakel :( när jag jobbade idag träffade jag en tjej som hette Angelica, mycket snäll o rar :) kommer få jobba med henne i sommar. Hon bor i hävla ca en mil härifrån och än en gång förbannar jag mig själv för att jag inte har det där j***** körkortet. Dom hade lediga NYRENOVERADE lägenheter där som var äckligt billiga! Jag har ju varit och kollat på min nu. Konstigt att man alltid minns det som större...! Jag vet nu hur jag ska ha sängen men hur blir det med "vardagsrummet"? Det får lösa sig helt enkelt. Det måste det göra! Ne nu säger Molly att hon inte kan sova och ska sova hos oss i natt så jag måste sluta skriva och försöka sova så hon kan somna. Puss och god natt med er


RSS 2.0