JOBBIGT!!!!

Nu är den stora klädlösa dagen här *suck* och jag är APirriterad för inga nya pengar har jag fått in än sen har dom dragit 471 kr från facket UNDERBAR DAG!!!! Har försökt gå ur facket i två månader nu men ist sänker dom den lite grann för varje gång dom ringer, förut hade jag nämligen 518 i fackavgift......!!!!!! men nu har dom börjat med en ny teknik ifall jag skulle få jobb jag får tillbaks 210 kr typ runt den 20e för varje arbetslös månad.... man kan ju tycka att jag skulle kunna rapportera till dom när jag fått tag i ett jobb. aja nu ska jag stressa vidare för det är en sån dag idag. byee
Grattis syrran förresten ;P

Panik

Jag ska gå ut på fredag och jag har inga klädeeeer aaaaaaah
hata hata att vara arbetslös!!!!!!!!
Måste se vad jag kan låna av folk... bara det att mina vänner är storlek 36 och jag 40 *suck*

Märkligt

Jag tycker att det är ganska lustigt att det finns så mycket folk men få som jag...
Tycker inte jag är så lustig... det är väl mina vampyrintressen som gör mig lite märklig...
Men det jag inte fattar är att jag har älskat vampyrgrejer så länge jag kan minnas och nu har jag börjat
läsa twiligt serien, jag såg filmen på bio i dvdhyllan såg jag en film som hette just vampyrer och sen vet jag att det finns en svensk vampyrfilm på bio som heter låt den rätte komma in...
Det verkar ju som att det inte kan bli mer inne just nu, menar twilight blev succe men ändå kan jag inte lyckas hitta en jävel som delar min passion... Jag önskar att det fanns en livsstil tillägnat vampyrer...
Vampyrism skulle jag döpa den till... inte så att man ska gå och mörda folk/djur och dricka deras blod...
Men däremot gillar jag faktiskt smaken av blod... inte i mängder men om man råkar skära sig på nått.
Jag älskar metallsmaken, sen finns det något lite förbjudet över det... Det smakar nästan spänning.
Och det tycker folk är sjukt... jag vill fan hitta folk som är lite mer som jag, lite öppna för iden iaf...
Men i övrigt är jag inte så lustig, jag har inte svart hår, jag lyssnar inte på lustig depprock, jag har inte ett hem full av ritualiska symboler. Jag är en person som gillar R&B och att dansa, dricker hinkvis med te, bor i en två som är ganska ljus, har en liten lurvig hund som jag skämmer bort alldeles för mycket... (men det hade ju mördaren i "när lammen tystnar" oxå så det lämnar ju inga garantier haha) Gillar att disskutera saker... Jag anser mig vara en ganska djup människa och det är precis sånna människor jag vill träffa helst av det motsatta könet.
Jag vill verkligen bli träffad av blixten, jag har träffat en sån människa en gång och jag kommer aldrig glömma det, men sen har det varit torrt på den fronten. Jag vill bli visad världen på något annat sätt jag vill lära mig se med någon annans ögon och får jag inte det då vill jag få visa min värld få dom att se min syn.
Livet känns för mig för kort för att jag ska hänga ute på ställen där ingen bryr sig och ger dom en två minuter av sin dyrbara tid så blir man i stort sätt dumförklarad ändå. Känns som var enda kille jag träffat på senaste har antingen velat knulla eller så är man inte ens värd luften dom andas. Jag vägrar ligga för att få kontakt med en karl! Det skapar inte ens kontakt man är bortgömd dagen efter ändå, spänningen är bruten magin är borta, passionen har dött kvar står bara två personer som skämms. Ne han ska respektera mig, bli min vän till att börja med och det är inte för att jag har alldeles för höga tankar om mig själv, det är vad jag vet att jag och alla andra är värda. För ger någon mig tid och energi och tillit då får dom det fyrfaldigt tillbaks. Därför älskar jag och respekterar mig själv, för det spelar ingen roll hur jag ser ut jag följer vad jag vet är rätt för mig och jag har många vänner för jag vet att jag är värd dom mesta delen av tiden.
Alla borde lära sig att vad folk än tycker så är man värd respekt, man kan inte passa alla smaker och blir man "nobbad" så är det inte mer än att man gillar just olika typer av människor.
Ne nu ska jag försöka sova har börjat blivit sjuk idag, INTE kul.
God natt sussa sött

Passion för livet

Har nu suttit och kollat på P.S I love you min favoritfilm och nu kör jag den ännu en gång för jag kan verkligen inte få nog. Det känns som jag legat i dvala så länge och änligen kan känna igen... Första gången jag såg den fick den mig att känna också även fast jag var som i koma då, jag såg den, kände den men hoppades inte, drömde inte och nu ser jag den med nya ögon.
Jag vill leva och uppleva, känna passion i allt jag gör glädje som sorg bara det är fullt ut.
Jag kan lyssna på musik och höra den i hjärtat igen, jag kan läsa en bok och bara försvinna.
 Mitt liv är nytt för mig fortfarande fast det gått två månader och jag älskar det fast jag blir ganska lätt rastlös. Jag vill ut hela tiden, träffa nya människor jag vill göra allt på samma gång fast ibland springer livet ifatt en också. Det är inte så att jag flyr snarare blir jag rädd och känner att allt händer för snabbt, ibland känns det fel att bara gå vidare. Ibland undrar jag vem jag har blivit, jag är inte samma naiva tjej som gick in i ett förhållande för två år sen.. Då var jag en person som verkligen rättade mig efter ALLA andra utan egna åsikter och blev jämt överkörd men var dock väldigt omtyckt. Det som gör mig så förbannad är att jag anpassat mig till en persons vilja under två år, utan att han igentligen behövde be om det. Jag har sett till hans behov utan att mina blivit tillgodosedda på säkert ett år, säkert mer. Och nu har jag bestämt mig att det ska aldrig få ske igen. Jag kommer vara den personen jag bryr mig mest om, jag står nu mera upp för mig själv utan konflikträdsla och det är skönt, uppfriskande faktiskt när folk hugger mot en och man för en gångs skull får ta ut sin ilska på någon. Men jag går ut i levandet med ganska stora förväntningar, det är ju något jag söker som jag inte kan sätta fingret på vad än... Men jag vet vad jag inte vill och det är ju alltid en början. Jo något jag vill ha är respekt, och jag vill bli omtyckt och nådd på min nivå men inte ett förhållande igen, jag står så stadigt på mina egna ben och jag gillar att ha mitt eget. Men klart jag vill ha sällskap, vänskap; någon jag alltid kan lita på som finns där. Men det verkar ju lite svårt att hitta. Testade mina nya vingar i helgen men det är ju verkligen inget jag kan skryta om... Men även om det blev fjasko så är jag så glad att jag vågade chansa. Min starkaste egenskap är att jag inte är rädd för pinsamma situationer jag vet att det är bättre att ångra något jag gjort än något jag inte gjorde och jag begår inte misstag, allt är bara erfarenheter, kapitel i mitt liv. Jag är inte blyg och trots allt i en så utseendesfixerad värld så står jag här med stolthet och självsäkerhet för jag lever verkligen för min egen skull, jag är verkligen en person värd att älska för jag ger så mycket tillbaks till dom som älskar mig. Jag är en väldigt tacksam person, jag tycker inte att jag är ful men ingen skönhet heller, jag är jag och jag duger. Jag förtjänar det som kommer till mig på gott och ont och jag kan inte göra mer än att flyta med; älska och hata det jag får uppleva...*suck*.. men det är så underbart ändå att äntligen känna igen, att ha inspiration att skriva igen, kommer inte ihåg när jag skrev såhär sist. Har just börjat läsa "om jag kunde drömma" eller Twilight som den heter orginal. Jag vill ha det jag läser, leva det. Och jag vill ha irländaren i filmen nu med det mysiga leendet, dom mörka ögonen och den gudomliga rösten. Passion som sagt äntligen är den tillbaks, äntligen kan jag drömma igen =)

Mitt Första ;)

Hej Hej
Nu har jag alltså skaffat en sån här sida äntligen...
Gillar ju att skriva av mig och tydligen så är ju lunar ganska ute nu haha.
Tyckte faktiskt att den här sidan blev helt perfekt =) den representerar verkligen vad jag älskar min stil
så tack jättemycket Stina för allt hårt arbete du lagt ner på den här till mig!
Men just nu känner jag inte att jag har något vettigt att skriva om men det kommer mest om kvällarna...
Saknar inspiration om dagarna men så är man ju en nattens drottning haha nevars.
Vill bara skrivav en till sak innan jag ska dra;
Här kan man va, Här kan man va, Här kan man va.

RSS 2.0